Cine sunt

Bună, eu sunt Teo și tu ești foarte OK!

În drumul meu spre înțelegerea profundă a minții umane și a relațiilor dintre oameni, am trecut prin multe experiențe de viață, cărți, conferințe, cursuri, facultatea de medicină, rezidențiat de psihiatrie pediatrică, formare în psihoterapie sistemică și ,recent, am început doctoratul în sociologie. Sunt foarte departe de destinație, asta e și frumusețea drumului meu, dar am învățat ce am nevoie pentru a fi de ajutor ție și familiei tale.

Dr. Teo Cristea-Mocian

Psihoterapeut sistemic de familie

Medic rezident psihiatrie pediatrică (Cluj-Napoca)

Doctorand sociologie

Activist suntAutist

 

Ce fac

Am o abordare eclectică, care combină tehnici și metode sistemice alese în funcție de particularitățile clientului, care are la bază principiile Școlii Milano, principiile terapiei narative și aplicațiile teoriei atașamentului în psihoterapie.

Consider clientul expertul propriei experiențe așa că lucrez în stil colaborativ și pun marea preț pe feedback-ul primit.

Experiența personală m-a învățat să acord o importanță sporită ideilor ce țin de neurodivergență. Serviciile mele sunt dedicate persoanelor neurodivergente, cu precădere autiștilor și familiilor cu membrii autiști.

Pentru cine

Terapie de familie

Terapie de cuplu

Terapie individuală

Îmi doresc să mă concentrez pe familii a căror echilibru a fost perturbat de diagnosticul de autism al copilului/copiilor lor, cupluri în care cel puțin unul dintre parteneri este autist și, pentru terapie individuală, persoane autiste.

Firește, întâmpin cu entuziasm familii, cupluri și indivizi indiferent de neurotipul lor.

Locație

Cluj-Napoca
online

Connect

Instag ram